Husk; Folkeklubben akustisk koncert!

Hvad skal der ske i weekenden?

IMG_6144

(Billedet er fra min tid på efterskole)

Jeg skal både i aften og imorgen aften på arbejde hos Postnord, men når jeg får fri fra arbejde imorgen, så går turen først forbi Holstebro for at hente Simone, hvor vi efterfølgende skal køre til Harboøre. For i weekenden skal jeg igen til Harboøre med Simone, for at være hos Simones far og besøge noget af hendes familie. Det skal nok blive hyggeligt – Det plejer det som regel altid at være. Vi skal nok ud og gå ture ligesom vi plejer – Måske denne gang ud til vandet, hvis vejret ikke er alt for dårligt til det. Derudover har Simone også haft snakket om at hun vil ud og ride – Så jeg skal nok ud og tage lidt billeder af hende i det sammenhæng.

Jeg har tænkt mig at tage en serie billeder i Harboøre by denne gang, hvis det ikke regner helt vildt. Simpelthen for at kunne lave en billedeserie, hvor jeg viser “hvad er Harboøre?”, for at kunne give folk en forståelse for, at det ikke bare er en plet i Danmark med 5 huse og nedlagte butikker. At det rent faktisk er en flække, hvor der er aktive indkøbsmuligheder, pizzaria osv.

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk; Folkeklubben akustisk koncert!