Mine 10 måneder med Simone♥

Legetøj til drengerøven!

Reklame for Rull.dk

el

Jeg er utrolig glad, for at kunne vise jer mit super fede nye legetøj frem! Denne gang handler det om det smarte el-løbehjul fra Rull.dk. Jeg har længe gået og ønsket mig et el-løbehjul, både for at have et stykke legetøj som jeg kan ligge og køre rundt på, men også for at have et el-løbehjul til når jeg skal på campingferier eller ture i sommerhus. Lige netop dette el-løbehjul fra Nitrox er super smart, fordi at den er så high-tech, i og med at løbehjulet har et lille display, som kan vise dig alt fra hastighed og til afstand du har kørt på løbehjulet. Derudover er der baglys på, som tænder når løbehjulet kører, samt et forlys som du selv kan tænde, som består af en kraftig LED-lygte som lyser rigtig godt op. El-løbehjulet kan foldes sammen, som det kan ses på min video nedenfor. Det gør at den er praktisk og kompakt at have med på farten. Derudover vejer den heller ikke særlig meget, hvilket gør at man kan have den med under armen.

Med en tophastighed på 20km/t og en rækkevide på hele 15 km, er der ikke mange begrænsninger på hvor dette løbehjul kan tage dig hen. Man skal dog være opmærksom på at det nye lovforslag, om at gøre den lovlig på offentlig veje, ikke er trådt i kraft endnu. Det er derfor på eget ansvar, hvis man vælger at tage el-løbehjulet om at handle. El-løbehjulet har forholdsvis store hjul, hvilket gør det muligt at gøre i terræn. Motoren som består af en børsteløs navmotor med 250W er ligeledes så kraftig, at den kan trække dig i terrænet. Ellers har du altid mulighed for at bruge benet, som på et almindelig løbehjul. På højreside af styret, sidder gashåndtaget. Dette kan også ses på både billedet ovenfor og i videoen under. På højre side, sidder der ligeledes en elektromagnetisk bremse, som med magnetisme bremser el-løbehjulet ned. Når du bruger bremsen, er den desuden med til at lade batteriet op.

Se min unboxing og samling af løbehjulet her:

 

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 10 måneder med Simone♥