Legetøj til drengerøven!

Nyt arbejdskluns!

Reklame for Jakbutik.dk

jak

Jeg har længe haft kigget på nogle nye sikkerhedssko, som jeg kan bruge når jeg er på arbejde hos PostNord, hvor vi skal have sikkerhedssko på når vi sorterer pakker. Jeg synes bare at de sikkerhedssko som der findes på det danske marked, ofte er meget ensartet i deres udtryk. De har altid de der kedelige sorte farver og der er i det hele taget ikke gjort ret meget ud af at lave en sko, som ser godt ud samtidig med at den har dens sikkerhedsfunktion. Men der er dog et par sko på markedet som skiller sig ud derfra. Det drejer som om de super fede sikkerhedssko fra Dike, som kan fåes på jakbutik.dk. Her får du rent faktisk nogle sikkerhedssko som har et ret godt og moderne look, i nogle super moderne materialer, som sammen giver et helhedsindtryk af at det er en nogle sko som minder meget om det som man ville gå med i sin fritid. Derudover har sikkerhedsskoene de fornødne hårde spidser, som reglerne siger at de skal have. Men til forskel for mange andre sikkerhedssko på markedet, så er disse sikkerhedssko utrolig dejlige at have på.

Jeg har været hos PostNord i over 2 måneder nu. Jeg bruger stadig de samme arbejdshandsker som da jeg startede med at arbejde der og det er egentlig utroligt at de har kunnet overleve at håndtere så mange pakker som jeg har sorteret på den forholdsvise korte tid som jeg har været der indtil videre. Men man kan tydeligt se at slidlaget er forsvundet og der ikke går længe inden at de skal skiftes ud. Jeg har derfor allieret mig med de bedste handsker på markedet denne gang. Det drejer som om JAKs utrolig lækre arbejdshandsker. Derudover har jeg også sikret mig, til når jeg skal arbejde under lidt koldere forhold, ved at anskaffe mig noget lækkert termoundertøj, som også er produceret af JAK selv. Utrolig lækkert at have på og går at man holder varmen rigtig godt.

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Legetøj til drengerøven!