Hvad er Harboøre?

Verner Panton VP3!

Reklame for Designme.dk

vp

Det er vidst ikke nogen hemmelighed at jeg er meget vild med lamper, samt danske designklassikere. Kombinerer man disse to ting, er resultatet altid enestående. Jeg er så utrolig heldig at jeg trods min meget unge alder, har en meget bred viden indenfor dansk møbel, lampe og keramikkunst og design. Hvis jeg skal sætte ord på hvilke ting som betyder mest for mig, så er det nok stole og lamper. Lamper er jeg ved at have mange af, med en bred samling af Poul Henningsen, Horn lamper og Piet Hein, så må man vidst nok sige at jeg har lys nok til det hjem som jeg i fremtiden skal have. Men der er dog en lampe, som jeg længe har gået med en ide om at skulle investere i. Mange folk kender den nok bare som Verner Pantons ikoniske bordlampe. Men den er meget mere end det. Det er historien om at skabe en lampe med et lys udfald, som er mild for øjnene men skaber et perfekt lys i rummet. Dette må man sige at være lykkedes for Verner Panton i hans VP3 bordlampe og hans VP1 pendel.

Simone og jeg deler den fælles passion for indretning og det at gøre brug af nogle historiske designobjekter. Lige netop ideen om at skabe det perfekte lys i rummet ved at benytte Verner Pantons fantastiske lamper, er ikke en ny ide som vi er kommet på. Jeg købte tilbage i starten af december måned Simones julegave, som bestod af VP1 pendlen fra Verner Panton i Beige Red – En lampe som Simone længe havde ønsket sig. Du kan se Simone og lampen lige HER.

Du kan få VP1 pendlen og VP3 bordlampen rigtig mange steder. Det er en ikonisk lampe som bliver produceret af de verdenskendte &Tradition, som også rummer en lang række andre kendte kunstnere. Lamperne er produceret i en lang række farver, da Verner Panton var kendt for hans kærlighed for at bruge farver til at skabe liv og leg i rummet. Men du kan med stor fordel vælge at handle lamperne hos Designme.dk, hvor der lige nu er en stor rabat at hente når du køber VP-lamperne eller mange af de andre lækre produkter som de har på deres shop fra kendte brands som Kähler, Kay Bojesen og Architectmade.

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er Harboøre?