Weekendens loppefund!

11 måneder med Simone ♥

dsfdfdsf

Simone og jeg, har om en måned været sammen i et år. Det vil sige at vi idag har 11 måneders dag – Sådan helt praktisk set. Vi er desværre ikke sammen idag, da Simone er til noget angående sin uddannelse, samt at jeg har været på arbejde idag fra ca kl. 08.30 til kl. 14.30 på Holstebro gymnasium, hvor jeg i øjeblikket arbejder med at skal være vagt under eksamener, samt at jeg i aften skal på arbejde hos Postnord. I forhold til det med at være eksamensvagt, så var det min 5. gang idag, hvor jeg har været det. Det har været henholdsvis 2 gange på Viborg katedralskole, samt 3 gange på Holstebro gymnasium. Det er spændende, fordi man kommer ud og møder nogle nye mennesker og man får ligesom brudt med de grænser om at være et sted med mange ukendte “næsten” jævnaldrene.

Lige nu er jeg hjemme hos Simone, fordi at jeg også skal på arbejde imorgen, samt at hun kommer hjem imorgen. Så weekenden skal også gå med at være sammen med hende, hvor jeg regner med at vi skal på nogle enkelte loppeture, samt måske en tur i biografen og se en ny film sammen. Jeg glæder mig ihvertfald rigtig meget til at bruge noget mere tid sammen med hende, da vi har været ret adskilt på det sidste, pga. af at jeg har taget meget ekstra arbejde for at spare nogle penge op til henholdsvis en ny bil og mulig rejse senere på året.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendens loppefund!