Er jeg den eneste som savner at rejse?

Bedre mad med Aarstiderne!

Reklame for Aarstiderne.com

aa1

Simone, hendes familie og jeg har modtaget denne super lækre måltidskasse fyldt med kød, grøntsager og frugt fra virksomheden Aarstiderne.com, som forhandler en lang række forskellige måltidskasser, som bliver leveret lige til ens hoveddør. Vi har i denne her uge valgt at skulle prøve at benytte os af deres “Kvikkasse“, som er deres måltidskasse til de travle familier, hvor det er vigtigt at maden er nem og hurtig at tilberede. I denne her uge stod den bl.a. på ovnstegte koteletter med fennikel og rustik mos af nye kartofler. Den ret valgte vi at lave mandag, men med et lille twist, så den er tilpasset til den måde som vi godt kan lide maden på. På billederne kan du både se hvordan måltidskassen ser ud når man modtager den, samt hvor lækre råvarerne er under forarbejdelsen. Nederst ser du et billede af de endelige resultat af vores madlavning, som blev næsten ligesom Aarstiderne anbefaler den. Jeg kan lige love for at maden var lækkert. Et perfekt mørt stykke kød, med de mest delikate kartofler til.

En af de helt store fordele ved at købe disse måltidskasser, er at man sparer på besværet og tiden, ved selv at skulle gå ud og handle disse varer. Derudover sikrer du dig også, at få de bedste råvarer på det danske marked, som alle sammen er økologiske. Men fordelen er også at du får et perfekt strikket måltidsplan, hvor du ikke selv behøver at skal tænke på hvordan man laver maden eller for den sags skyld hvilken mad som det skal være. Her er det nøje udvalgte retter som sikrer dig en god sundhed. Men fordelen er så også, at du har muligheden for selv at kunne pynte på, hvordan du har lyst til at lave din mad. Vi ønskede fx. kartofler frem for mos til koteletterne, hvilket jo var muligt da vi havde kartoflerne som skulle bruges til mos. På den måde har man en fast plan for hvordan Aarstiderne mener at man kan strikke retterne sammen, samtidig med at du har mulighed for selv at kunne tilpasse efter dine ønsker.

aa2img_4050

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg den eneste som savner at rejse?