11 måneder med Simone ♥

De lækreste produkter fåes fra Tromborg!

Reklame for Tromborg.com

tromborg

Jeg er utrolig glad, for at kunne vise disse helt fantastiske produkter frem, fra det velkendte brand Tromborg, som producerer en lang række produkter indenfor kosmetik, creme og dufte. Først og fremmest har jeg været så heldig at få lov til at prøve deres helt fantastiske parfume, som har en helt vidunderlig og frisk duft. Parfumen har en snært af vanilje, hvilket giver det en frisk sommerduft og er med til at opfriske. Ud over den helt fantastiske parfume, har jeg også fået lov til at prøve Tromborgs meget gode voks. Voksen har ligesom parfumen en helt unik duft, som sender dig ud på en fantastisk duft-rejse. Voksen indeholder kun naturlige og økologiske ingredienser, hvilket er med til at sikre et bæredygtigt produkt, som er skånsomt for både dig og miljøet. Voksen har et utrolig godt hold og er god at arbejde med i hænderne, hvilket gør at den er let at bruge og at man ikke skal bruge umådelig meget voks af gangen. Voksen er ligeledes let at skylde ud igen, efter at man har brugt den.

Ligesom deres fantastiske voks bygger på økologi og gode ingredienser, gør deres deostick det også. Her får du en effektiv antiperspirant med en helt fantastisk duft af Humle, kamille, fennikel, Røllike og Citronmelisse, samtidig med at du får et produkt som er både godt for dig og miljøet. Deoen indeholder aloe vera, hvilket gør at den kan bruges på skånsomt hud. Til sidst men ikke mindst har jeg haft æren af at prøve Tromborgs fantastiske facial mist, hvilket er en duftende vand som er med til at både give duft til ansigtet, men også for at tilføre huden energi og friskhed, samt en fugtig balance. Derudover giver det huden en blød strejf.

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 måneder med Simone ♥