Pas på dig selv med NuSkin!

Film Anmeldelse: Death Wish

maxresdefault

Simone og jeg var igår i biografen for at se den nye film med Bruce Willis “Death Wish”. Filmen handler om kirurgen Paul, som der lever en lykkelig tilværelse med sin smukke kone og datter, som der lige er blevet optaget på college. Men det bliver der hurtigt vendt op og ned på, da en gruppe mænd laver indbrud i familiens hus, i den tro at familien ikke er hjemme på det tidspunkt. Men Poul er sendt på arbejde, konen og datteren er forsat hjemme. Og det bliver med fatale konsekvenser. Det overbebyrdede politi synes at sylte sagen, som blot er en af mange sager i byen som omhandler drab. Poum må derfor tage sagen i egen hånd, og Chicago får snart deres egen selvtægtshelt, som på ganske kort tid bliver mediernes helt.

Filmen var utrolig god og meget fangende. Er man til et action drama, som mest af alt minder om “Taken” filmene, så er denne film helt klart en biograftur værdig. Filmen er spækket med spændende actionscener, som får dig helt op af biografstolen. Med det gode skuespil fra den velkendte skuespiller Bruce Willis, giver filmen dig på en måde en nyere fortolkning af “Die Hard” filmserien. Trods at han er blevet noget ældre, er hans skuespil kun blevet endnu bedre.

Filmen ender med en anmeldelse der lyder på ★★★★✫✫ for de gode skuespil og de mange gode actionscener.

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas på dig selv med NuSkin!