Sov bedre med Gubini sengetøj!

Mit første auktionskøb!

Reklame for Rammeshoppen.dk

br

Jeg har for et stykke tid siden, gjort mig mit første auktionskøb. Ikke noget kæmpekøb af Wegner eller Arne Jacobsen stole. Nej, jeg fandt et litografi som jeg forelskede mig i med det samme. Det drejer sig om et litografi fra den danske kunstner Erling Steen. Det er et maleri af olie på lærred, som efterfølgende et trykt i få eksemplar og signerede. Jeg forelskede mig i det med det samme, fordi billedet var så minimalistisk og motivet forestillede sig helt normale dagligdags ting. Heriblandt kubusen, som jeg tydeligt husker fra min barndom. Derudover indeholder de bl.a. Også en halv skydeskive, medalje og en gammel 7-up. Billedet fortæller umådelig mange ting. Motivet kan fx. signalere sejr, i og med at de indeholder medaljen, den færdiggjorte kubus og en sejrs skål i 7-up og fadøl.

Jeg vil ikke nævne hvad jeg har givet for dem, selv om en simpel googlesøgning vil kunne give en ide om hvad jeg har givet for dem. Men det er også fuldstændig ligegyldigt, for jeg kunne bare ikke leve uden dem. Men ligesom med så mange andre litografier som man vælger at købe på en auktion, så er der desværre ingen ramme til litografierne. Det er altså bare motivet eller vel og mærke værket, som er på et stykke papir i meget høj kvalitet. For at gøre det endnu mere besværligt, er litografiet også i en speciel størrelse, hvilket gør at man ikke bare kan smide det i en almindelig ramme, som man eksempelvis har købt i Bilka eller IKEA.

Hvad gør man så? Muligheden er jo at tage forbi en lokal indrammer, som kan lave rammen for dig og indramme den. Men ofte er denne løsning umådelig dyrt. Hvad gør man så? Man benytter selvfølgelig de muligheder man har med internettet. Jeg har prøvet Rammeshoppen.dk, som laver rammer efter ens eget mål. Her vælger man også selv træstammen, glasset m.m. – Super enkelt og man kan gøre det hjemme fra sofaen! Her er ihvertfald en del penge at spare. Men så kunne man måske forestille sig at kvaliteten er ringere? Nu har min mor for nyligt fået rammet noget ind, ved en rigtig indrammer. Jeg må sige, at kvalitetsmæssigt ligger det meget ensartet. Jeg er især imponeret over rammen, som er i virkelig god kvalitet. Men tager det så ikke lang tid, før man modtager rammen? Nej, rammen kom allerede 2 dage efter, at jeg havde været inde og vælge mål og bestille den. Super hurtigt og pakken sikkert! Det er ikke sidste gang at jeg benytter Rammeshoppen.dk, når det gælder sjove mål. Det kan klart anbefales 🙂

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sov bedre med Gubini sengetøj!