Dige lavpris - Købmanden på Mors med 3 etager som har alt!

Nyt køkken = Bedre madlavningsmuligheder!

Reklame for Roba.dk

kk

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg bor hjemme hos mine svigerforældre. Det har jeg gjort i ca. et halvår. Både fordi det er mere praktisk ift. til arbejde, men også fordi jeg er hos dem det meste af tiden, simpelthen fordi at Simone og jeg bare ikke kan undvære hinanden. Jeg hjælper lidt til med at lave mad engang imellem, samt andre huslige pligter. Jeg har for nyligt bl.a. hjulpet dem med at fjerne gulv i deres gamle køkken, fordi at der skulle bygges et nyt køkken. Det nye lækre køkken står nu næsten færdigt og det betyder at vi endelig kan lave mad i et køkken igen og ikke skal lade os begrænse af at skulle lave mad i bryggerset som vi har gjort i de seneste par måneder. Køkkenet er blevet super lækkert og moderne, samt meget højteknologisk. Dette skal man nok lige vende sig til. Men der er ingen tvivl om at det bliver sjovt at skal tage det nye køkken i brug, når der skal laves lækkert mad igen.

Når man skal have et nyt køkken, kan man også ligeså godt skifte de andre ting ud i køkkenet når man er igang. Vi har allerede fået fat i nye lamper bl.a., som skal hænge over spisebordet. De nye lamper er super fede og passer rigtig godt ind i det nye køkken og den moderne indretning. Ud over lamper og andre indretningsgenstande, har vi også skiftet nogle af panderne ud med nye pander fra Roba.dk. Derudover har vi også fået et nyt knivsæt fra samme Roba.dk. Alt sammen for at optimere grejet i køkkenet og samtidig få pustet nyt liv i det hele. Knivene er super fede, både fordi de er rigtig gode at have i hånden, samtidig med at de ikke vejer ret meget. Dette gør at de er utrolig brugervenlige, samtidig med at deres skarpe blad gør det let at skære i både kød, brød og grøntsager.

Jeg synes personligt at det er vigtigt at man har en variation i pander. Simpelthen for at have en pande som passer til lige netop det behov som man har, ud fra hvilken ret som man skal lave. Her tænker jeg både på en forskel i omkredsen af panden, men også højden på selve panden. For steger du grøntsager er det en stor fordel at have en gryde som er lidt dyb i det, for at kunne have maksimal kapacitet og for at undgå at grøntsagerne ryger af panden. Men står du en dag og skal lave pandekager, så kan en dyb pande være ret upraktisk i forhold til når man skal vende pandekagerne. Det er derfor en kæmpe plus at have en pande, som har en lav kant når man laver noget på panden, som skal kunne vendes med en paletkniv. Sidst men ikke mindst, så er der den traditionelle pande som man kender. Den som typisk er 24-26 cm i diameter, samt har en kant som hverken er for lav eller for høj. Denne pande kan man fx. med fordel benytte til at stege kød på, fordi at kødet så holder sig indenfor panden, samt at panden har en størrelse som passer til en god potionsanretning.

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dige lavpris - Købmanden på Mors med 3 etager som har alt!