Bedre mad med Aarstiderne!

Pas på dig selv med NuSkin!

Reklame for Nuskin.com

nuskin

Idag skal jeg vise jer disse fantastiske uundværlige produkter frem fra Nuskin.com, som forhandler alt hvad man som mand og kvinde har brug for, for at sikre sig det lækreste og mest sunde hud og hår. Først og fremmest skal vi kigge på nogle af produkterne fra brandet ” Epoch “, som producerer nogle af de bedste skønhedsprodukter som du kan få herhjemme. Først og fremmest skal vi tage et kig på den super gode skælshampoo fra Epoch, som er utrolig effektiv. Jeg tror at alle mennesker på et eller andet tidspunkt i deres liv, har døjet med en alt for tøj hovedbund, som har bundet i at man har fået skæl. Det er utroligt forskelligt fra person til person, hvilke ting som der skal til for at modvirke at det opstår. Men jeg må sige at Epoch er effektiv. Jeg har været inde på nettet og gået lidt mere i dybden med den, hvor jeg også er kommet frem til at den har hjulpet mange andre som har døjet med skæl. Shampooen har også en helt fantastisk duft og efterlader håret meget blødt og lækkert. Ud over den lækre shampoo, producerer Epoch også en rigtig godt muddermaske, som efterlader huden blød og fjerner alle de døde hudceller og urenheder i huden. Kan helt klart anbefales, hvis man har en meget tør hud.

Nuskin.com producerer også sin egen produkt linje, at helt fantastiske hår- og hudprodukter. Her iblandet deres solcreme og læbepomade, som jeg glæder mig rigtig meget til at skal prøve næste gang at jeg skal på ferie. Jeg har fået fortalt og læst på nettet at begge har fået gode anmeldelser for at være rigtig godt beskyttende, samt let at anvende og let at skylde af igen med vand. Så jeg er positivt indstillet på at skal bruge dem, når jeg skal på ferie igen. Jeg døjer nemlig meget med at blive solskoldet og ikke kunne tåle solen særlig godt. Ud over de gode solbeskyttelsesprodukter, har Nuskin også deres egen shampoo serie, med den fineste og mest lækre shampoo, som efterlader håret blødt og velduftende. Til forskel fra mange andre shampooer på markedet, så holder håret sig blødt i lang tid. Derudover har Nuskin også deres egen serie af scrubs, hvoraf min favorit er deres Exfoliant Scrub, som er utrolig velduftende og efterlader huden blød og ren.

Photobucket

   

1 kommentar

  • Henriette N. Jensen

    Glæd dig til solcreme og læbepomade. Jeg lever i solen og er kun skoldet, når jeg ikke tager solcreme på 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedre mad med Aarstiderne!