De lækreste produkter fåes fra Tromborg!

Smart-termometer gør det sjovere at stege mad!

Reklame for Homeshop.dk

meater-homeshop

Jeg er utrolig glad for at kunne vise jer dette sjove, innovative og fantastiske redskab frem, som du kan bruge når du skal grille eller blot lave mad i ovnen. Det drejer sig om “smart-termometeret” fra Meater, som forhandles hos homeshop.dk. Termometeret er trådløst, hvilket gør at du kan forbinde den til bluetooth eller wifi, hvorfra at du kan tilgå den fra din smartphone. Dette gøres ganske enkelt ved at hente den app, som Meater har lavet. På den app har du mulighed for at kontrolere kødets temperatur, samt hvornår det er færdigt, ud fra hvordan man ønsker at kødet skal være. Dette gør i realiteten at du kan besøge naboen, imens du hele tiden kan holde øje med hvornår dit mad er færdigt.

Meater termometeret kommer i et flot design af rustfrit stål. Dette gør også at termometeret både kan være vandafvisende, støvafvisende samt let at rengøre. Termometeret kommer i en flot og stilren æske af bambus, hvor i at du kan oplade termometeret. Meater kommer med en magnetisk bagside, hvilket gør at du altid har mulighed for at hænge den op på dit køleskab eller på lågen til din grill, således at du ved hvor du har den.

Meater termometeret er meget simpelt at anvende. Det kræver naturligvis at du har en smartphone, men det har næsten alle. En af de helt store fordele, som jeg personligt ser ved den, er at du kan læne dig tilbage i sofaen og hele tiden tjekke hvornår den er færdig. Ved et traditionelt termometer, skal du ud til maden, for at se hvad termometeret viser.

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De lækreste produkter fåes fra Tromborg!