Film Anmeldelse: Death Wish

Sov bedre med Gubini sengetøj!

Reklame for Sovedyret.dk

seng

Når jeg hører sætningen “ god nattesøvn “, som kommer jeg ofte i tanke om, hvad er god nattesøvn egentlig? Og hvad kan man selv gøre, for at gøre natten bedre? Vi har allerede hørt utallige gange, omkring vigtigheden af at have en seng som er tilpasset til ens krop. Men hvorfor ikke komme ind på vigtigheden af sengetøj også? Jeg mener ihvertfald personligt, at sengetøjet er et af de afgørende faktorer, for at få en optimal søvn. Her tænker jeg både på vigtigheden af materialet, da det har meget at sige ift. hvor behageligt man sover. Her kan jeg personligt bedst selv lide at sengetøjet er blødt og meget behageligt at have mod sin bare krop. Derfor synes jeg at det er vigtigt, at materialet er 100% bomuld.

En anden ting som kan være med til at give en god søvn, er at vælge et produkt som er økologisk. Både for at være skånsom mod ens bare hud og sikre sig mod farlige kemikalier og stoffer, som kunne være i sengetøjet. Men simpelthen også for at være miljøbevidst. En af de ting som giver mig en god søvn, er at jeg ved at jeg gør en forskel for vores miljø ved at købe økologiske produkter.

Personligt så er mit favorit sengetøjsmærke Gubini, da de producerer den lækreste og fineste sengetøj, hvor man bare får en bedre søvn og komfort. Sengetøjet dækker mine behov, med tanken på et bedre miljø, samt et sengetøj af højeste kvalitet. Hvis alle der havde mulighed for at købe økologisk sengetøj gjorde det, ville vi alle sammen stå sammen om at vende et så basalt produkt som ofte er fyldt med kemikalier som kan være farlige mod den bare hud, til et produkt som er skånsomt for både miljøet og os selv. Sengetøjet kan forhandles på sovedyret.dk, hvor du også kan finde mange andre lækre produkter hvor du og miljøet er i fokus. Her finder du også produkter til børn, som er særligt udsatte mod kemikalierne i de mange dagligdags ting.

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Film Anmeldelse: Death Wish