Er jeg den eneste som savner at rejse?

Til koncert med Simone!

koncert

Simone og jeg var i fredags i Viborg, for at skulle til koncert på Paletten. Jeg var nemlig faldet over et band på nettet som hed Northern Assembly, som jeg synes lød rigtig godt. Jeg valgte derfor at invitere Simone med til en koncert med dem, fordi det passede med at der var en koncert med dem i Viborg, som ligger i nærheden af hvor vi bor. Vi var meget spændte på at høre hvordan deres koncert var, da vi jo som sagt ikke kendte hverken bandet eller deres musik på forhånd, mn jeg skal lige love for at vi begge blev meget overraskede over deres musik, allerede da vi hørte den første sang fra dem. Med de gyldne toner og den gode klang, begyndte de på deres musik som nok mest vil kunne beskrives som en slags folkemusik. Selv er jeg rigtig vild med Folkeklubben, hvor af Northern Assembly på mange måder kunne sammenlignes med Folkeklubbens musikgenre. Jeg blev derfor utrolig overrasket og glad af Northern Assembly’s musik, som viste sig at være utrolig godt.

En af de ting som jeg altid har været vild med ved Folkeklubben, var deres tilgang til deres egne sange. Det at bandet mellem sangene forklarer baggrunden for sangen med små historier, gør bare musikken meget mere forståelig når man hører den. Samtidig kan jeg også rigtig godt lide den måde hvorpå at de formår at holde sig helt nede i menneskehøjde. Den samme oplevelse havde jeg med Northern Assembly, som også kom med både baggrunden for de forskellige sange, men også bandets medlemmers baggrund. Simone og jeg bed især mærke i præsentationen fra den mandlige forsanger, Andreas,  som lød “Vi har Dina som kommer fra Færøerne, selv stammer jeg fra England. De sidste to repræsenterer henholdsvis Nordjylland og Sønderjylland”. Samtidig kunne man også mærke den tydelige nærvær fra bandet i og med at de var i øjenhøjde med os lyttere. Simone og jeg er ihvertfald fast besluttede på, at vi gerne vil høre dem igen på et senere tidspunkt.

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg den eneste som savner at rejse?