Filmanmeldelse; Utøya - 22. Juli

Herning Rocker på fredag!!

31ba095d-8345-4238-8e68-f815b26376ff

Så er det på fredag at det sker! Simone og jeg skal til Herning rocker festivalen for første gang i vores liv og vi glæder os begge rigtig meget til at opleve den koncert som vi har hørt så godt om! Vi glæder os rigtig meget til at bruge fredag og lørdag, på at høre en masse fedt musik. Vi har bl.a. aftalt at vi vil ind og høre Mads Langer, som der jo stammer fra Skive af ligesom jeg. Derudover vil vi ind og høre Rasmus Seebach og Hjalmer, som laver nogle af de største danske hits lige nu. Derudover skal vi høre Infernal og Skinz. Til sidst men ikke mindst, så glæder vi os til et brag af en koncert med Sort sol! Det er helt klart festivalens højdepunkt, at kunne opleve den gode stemning og stå og skråle med på deres “ Let your fingers do the walking “. Vejret har heldigvis lovet godt vejr i weekenden, så det bliver lækkert at skal til en festival, hvor det for en gangs skyld ikke regner!

Jeg har selv været vant til at tage på Skive Festival, da jeg kommer fra Skive af og det derfor altid har været den nemmeste løsning for mig. Simone har ligeledes været vant til at tage til Haze over Haarum. Men denne gang skal vi altså prøve Herning rocker, som heldigvis ligger placeret meget godt i forhold til hvor vi bor. Vi kender begge mennesker som kommer fra Herning af, som har været til festivalen flere gange. Det er ud fra alle de gode ting vi har hørt fra dem, at vi har valgt at prøve noget nyt sammen i år.

Kommer du til festivalen? Så smæk lige en kommentar under blogindlægget her. Ellers kan du købe billet til koncerten på www.herning-rocker.dk. Jeg håber at vi ses! 😁

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filmanmeldelse; Utøya - 22. Juli