Klar til at gå sommeren i møde!

De lækreste hårprodukter!

Reklame for slikhaar.dk

Jeg har været så utrolig heldig, at få lov til at vise jer disse fantastiske hårprodukter frem, som er skabt af to unge mennesker, som er lidt i den samme branche som mig – De er nemlig Youtubere. Nogen kender dem måske under Youtube navnet ” Slikhaar TV “. Nå men, intet desto mindre, har jeg fået lov til at prøve deres hårstyling, så jeg kan sætte mine ord på hvor gode deres produkter er. Jeg må ærligt sige, at jeg er ret imponeret af produkterne. Jeg døjer meget med at få sat håret ordentligt, fordi at jeg har en masse irriterende ” Virvler ” som sidder ret trælse steder i håret. Men jeg har fundet en helt perfekt løsning, med at bruge Vilain drengenes hårstyling produkter. Ved at løsne håret op med en Pomade, hvor jeg har brugt deres super gode og velduftende ” Powermade “, så har det faktisk været imponerende let at sætte håret ordentligt første gang, med deres mange forskellige vokse. Personligt kan jeg ikke rigtig mærke den store forskel mellem de forskellige vokse som de har lavet, men det er nok mest af alt fordi at de alle sammen har en god virkning på mit hår. Forskellen ligger nok i de forskellige dufte som de udsender, som alle mere eller mindre dufter meget godt.

For at gøre det mindre vanskeligt at sætte mit hår, har jeg benyttet mig af en børste til at gøre det. Det hjælper ihvertfald med at fordele voksen helt ned til bunden af håret. Efterfølgende har jeg brugt Sidekick Zero, for at beskytte håret og beholde den hold som voksen har lavet. Det eneste som jeg afslutningsvist godt kunne have tænkt mig fra Slikhaar, er en hårlak. Jeg bruger altid lidt hårlak efter at have sat håret, for at holde på håret, hele dagen igennem.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til at gå sommeren i møde!