Reklame: Lad intet holde dig tilbage!

Klar til at gå sommeren i møde!

Reklame for Veracura.com

Sommeren betyder i mange tilfælde sol. Det kan man ihvertfald sige at det gør i år, hvor solen har bagt utrolig meget her på det sidste. Det er derfor vigtigt at have et ekstra godt øje til at ens hud ikke udtørrer. Derudover skader det jo heller ikke, at holde hudens balance ved lige. Derfor kan forskellige olier, være en god løsning til at holde huden fugtig, ren og naturlig. Derudover kan økologiske Aloe Vera produkter også være med til at skabe en balance i huden og holde den fugtig trods tørken. Med Veracura.com, har jeg ihvertfald prøvet at give det et forsøg i denne her tid, hvor der i den grad har været tørke. Jeg får meget let en tør hud, hvilket betyder at min hud begynder at afskalle. Jeg har derfor prøvet de forskellige olier, hovedsageligt i ansigtet hvor jeg døjer mest med tør hud. Allerede kort tid efter, kan man se en hurtig virkning. Huden suger olien til sig og efterlader huden blød og fugtig, i en rigtig god balance.

Jeg har ligeledes prøvet Aloe Vera produkterne af, hvor jeg har henholdsvis brugt shampooen i håret og sprayen på arme og ben. Først og fremmest kan jeg sige, at de begge dufter utrolig godt. Shampooen har været med til at gøre, at mit hår er blevet utrolig blødt og lækkert. Det har bl.a. også været med til at gøre mit hår betydelig lettere at sætte, hvilket har været en utrolig stor hjælp, da jeg døjer med at have svært ved at få det til at sætte sig ordentligt. Sprayen har været med til at holde min hud på arme og ben kolde og fugtige, hvilket har været med til at beskytte huden, samt gjort at jeg ikke døjede med tørt hud disse steder. Så både olie og Aloe Vera produkterne, er klart anbefalelsesværdige.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reklame: Lad intet holde dig tilbage!