Fredag aften med Simone!

Lækre smoothies!

Reklame for www.obhnordica.dk

Jeg har længe ønsket mig en blender, som der specielt lavet til at kunne lave smoothies to-go. Der findes efterhånden et hav af forskellige maskiner på markedet, som har hver deres fordele ift. at lave disse smoothies to-go. Personligt, så vægter jeg meget at maskinen er af rigtig god kvalitet, så man sikrer sig en maskine som kan holde længe, men som også kan blende stort set alt. Og taler vi toppen af blendere på det danske marked, som kan lave smoothies to-go, så skal vi altså have fat i OBH, som i årtier har leveret de bedste køkkenmaskiner til danskerne. Ideen var egentlig en som jeg havde haft i lang tid. Det var en ide om at det skulle være lækkert, sundt og nemt at lave en to-go smoothies om morgenen, inden at jeg skulle i skole, for at starte dagen meget bedre. Simone var også med på ideen, da hun også kunne se det smarte i at spare nogle minutter og samtidig få en mere frisk og nærende morgenmad. Og så skal det lige sige, at den er utrolig let at rengøre!

I weekenden skulle Simone og jeg så prøve OBHs Power Rocket blender for første gang. Den super fede blender kommer både med en flaske på 700ml og 500ml, så man har muligheden for at kunne variere mængden. Vi havde pakket den op, fordi at vi var nysgerrige på hvordan den så ud. Vi havde også aftalt at vi om lørdagen skulle lave smoothies, men det glemte vi lidt at gøre. Om søndagen skulle vi så ud til Simones far i Harboøre for at spise, fordi at han havde fødselsdag, så vi så det som en anledning til at tage den med og lave smoothies ude ved ham. På billederne, kan i se step-by-step, hvordan vores første gang med blenderen så ud. Det blev til den flotteste hindbær smoothies, som smagte fantastisk!

Opskrift:
225g hindbær
2 glas vand
ca. 200g isterninger
3 spiseskeer sukker

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag aften med Simone!