Jeg vil ud og opleve mere af verden!

Mit helt nye rod-bord af rosentræ!

Reklame for Obuzi.dk

Jeg er så utrolig heldig, at få lov til at vise jer mit helt nye lille naturtræs bord frem, som kommer fra Obuzi.dk. Som i kan se på billederne, så er bordet utrolig lækkert og passer utrolig godt ind i det moderne hjem, med en lille plante ovenpå. Bordet er lavet af roden på et rosentræ og er af den allerhøjeste kvalitet. Det er utrolig lækkert lige at stryge fingrene hen af bordet, hvor man kan mærke hvor silkeblødt og flot, at bordet er blevet forarbejdet og produceret. Bordet kommer på 3 sorte metalben, som står i flot kontrast til træet og skaber en flot balance mellem det naturlige og det industrielle.

Men det er ikke det hele. Det utrolig smukke ved et bord som denne, er at det er naturens egenskaber som har bestemt bordets udformning og udseende. Det vil altså sige, at man får et helt unikt bord, hvor ingen af bordene er ens. Du får altså et bord, som ingen andre har eller vil få. Det er altså ret cool! Hvis i klikker ind HER, hvor i kan købe bordet, så kan i også se at det viste bord, er helt anderledes end det bord som jeg har. Det er jeg faktisk ret glad for, da det er roden som stikker ud fra selve pladen på mit bord, som gør det helt specielt og smukt. Når du ser bordpladen ovenfra, ligner det faktisk næsten en firkløver.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil ud og opleve mere af verden!