Lækre smoothies!

Filmanmeldelse; Journal 64

Simone og jeg, var igår i biografen for at se den nye film i Afdeling Q rækken, nærmere sagt ‘ Journal 64 ‘. Vi havde begge set de foregående 3 film fra serien og er begge helt vilde med Afdeling Q. Vi havde hørt fra andre, at den nye skulle være ufattelig god – Så den skulle vi selvfølgelig ikke være foruden.

‘ Journal 64 ‘ er den fjerde film baseret på Jussi Adler-Olsens bestseller bøger om Afdeling Q. Tidligere ‘ Kvinden i buret ‘, ‘ Fasandræberne ‘ og ‘ Flaskeposten fra P ‘.  I filmen gør nogle håndværkere et uhyggeligt og makabert fund i en ældre københavnsk herskabslejlighed, da de finder tre mumificerede lig siddende omkring et spisebord med en ledig plads klar. Carl Mørck og Assad er igen klar til at løse mysteriet og kommer efter lidt overtalelser på sagen, og de store spørgsmål er: Hvem er mumierne mon? Og hvem er den fjerde plads mon tiltænkt? Eftersøgningen sender efterforskerne i retning af en berygtet kvindeanstalt på Sprogø, hvor mystikken kun spreder sig yderligere, da fortidens historier begynder at spøge. Carl og Assad indleder et kapløb med tiden for at undgå at der sker flere mord og overgreb.

Filmen levede 100% op til vores forventninger og var endnu en spændende film i rækken. Filmen får derfor uden tvivl ★★★★★★.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre smoothies!