Idéer til planter i indretningen

10 ting jeg ikke forstår

Billede fra Mallorca, Oktober 2019.

Med lidt inspiration fra en anden blogger hos BloggersDelight – Stine Ebbesen Dahl. Kom jeg på idéen om at skrive om de 10 ting der falder mig ind, som jeg ikke forstår. Måske i kender svaret til det eller kan hjælpe mig med at løse gåderne? 😉

  1. Hvorfor er der mon ikke fundet en kur imod kræft endnu? Sygdommen har efterhånden været der i lang tid nu, ligesom så mange andre sygedomme, som man dog har fundet en kur imod. Men hvorfor har man ikke fundet en kur endnu, mod denne grusomme sygdom?

  2. Reklamer for kviklån og bettinggames. Hvordan kan der ikke være kommet en lov imod disse endnu? De driver jo ikke ligefrem noget godt med sig?

  3. Hvorfor findes der folk der ikke tager ud og oplever den fantastiske verden? Jeg kan simpelthen ikke forstå de folk der er imod at komme udenfor landets grænser. Verden har så meget godt og spændende at byde på, at jeg simpelthen synes at det er en skam, hvis man ikke tager ud og suger så meget til sig, som overhovedet muligt. Vi lever jo kun én gang.

  4. Øl… Føj… Jeg kan simpelthen ikke forstå at folk synes at det smager godt. Jeg synes personligt selv, at det smager hæsligt. Jeg vil meget hellere sidde og nyde en god gin eller en drink der er lavet på modne jordbær.

  5. At der allerede snart er gået 2 måneder af det her år. Tiden går sindsyg hurtigt.

  6. Det danske vejr. Hvorfor skal det blive ved med at regne og blæse så meget? Kan vi så snart få noget solskin og skønt vejr! Det er savnet!

  7. At der er forsvundet så mange af de traditionelle grillbarer og pølsevogne, samtidig med at der er kommet så mange pizzariaer? Globaliseringen, herreste gud! Men hvordan kan den gode danske kulturarv, der ligger bag de knækkende røde pølser, blive overvundet af en slaske pizza eller durum?

  8. Hvordan man kan sidde derhjemme hver dag og ikke have lyst til at tage på arbejde eller i skole. Selv har jeg ihvertfald det behov, for at yde til samfundet og samtidig socialisere mig. Fair nok, at der findes folk der ikke kan. Men at man ikke gider…. Det forstår jeg simpelthen ikke.

  9. Hvorfor at der findes folk der uden tanker bag, går ud og låner penge til fornøjelser. Det er simpelthen for dumt.

  10. Hvorfor at piger bruger så lang tid foran spejlet, for at “gøre sig lækker”, fremfor bare at være dem selv. En naturlig pige er langt pænere end en “pyntet pige”. Det fortæller meget om personens selvsikkerhed og så er det generelt også bare pænt at se det naturlige ydre.

 

Læs også hvad jeg ville gøre, hvis der kom krig i Danmark > HER <

Photobucket

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idéer til planter i indretningen