Min rejse til Lanzarote

Den perfekte hverdagssnack: Vafler

Jeg bagte forleden disse vafler, da jeg var gået hen og blevet lidt snack sulten. De var super nemme og hurtige at lave, og kan uden tvivl anbefales som en god eftermiddagssnack, hvor end man vælger at anvende det som en dessert med is, syltetøj, sukker eller nutella, eller hvis man benytter dem med kødfyld eller grønssager – Det er kun fantasien der sætter grænserne. Er du en sundhedsfanatiker, så kan man også med fordel anvende spinat i dejen eller bage dem som fuldkorns. Én ting er ihverfald helt sikker – Hold dig fra at købe færdigblandingerne, for opskriften er i forvejen super nem og de smager altså bare bedre, hvis de bliver lavet helt fra bunden – FAKTUM!

Opskriften:

2½ dl. vand
2 dl. mælk
1/4 tsk. salt
3½ dl. mel
2 tsk. bagepulver
3 tsk. vaniljepulver
125 g. smeltet margarine.
Evt. lidt revet citronskal eller citronsaft, for at gøre dem mere friske i smagen.

God fornøjelse! 🙂

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min rejse til Lanzarote