Nyhed!

Filmanmeldelse; Klovn The Final

Endelig kom den! Den sidste film i rækken af 3 klovn film, hvori Casper Christensen og Frank Hvam igen er på spændende, nervepirrende og akavede eventyr. I den nye film i serien skal Frank fejre sin 50-års fødselsdag, og selvoptagetheden og den evige egoisme er steget ham over hovedet. Men da Mia pludselig begynder at snakke om sine overvejelser om at ville skilles, må han tage nye metoder i brug, for at vinde hendes hjerte tilbage. Først skal han en fødselsdags-smuttur med Casper til Island, men de to venner ender i Lars Hjortshøjs hus, hvor de bliver fanget, og Frank får pludselig mulighed for at se sit liv udefra, da huset ligger overfor hans eget. Dette sætter nye tanker i perspektiv, samt…. surprise… ender ud i endnu et forklaringskaos for Casper og Frank.

Filmen formål at runde serien rigtig godt af og fungerer rigtig godt, ligesom de forgangne film. Der er en masse sjove plots i filmen, men jeg savner lidt at der bliver benyttet flere locations i filmen, ligesom i de forrige film. Derfor giver jeg filmen ★★★★★☆.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyhed!