De skæve ting i indretningen gør forskellen

Gåtur med Cathrine

Cathrine og jeg har i dag været ude og gå en tur i Universitetsparken i Birk, hvor vi begge studerer. Der havde fra morgenen af, lagt sig et fint lag af sne over hele området, hvilket gav naturen et flot vinterpræg. Så vi trak i det varme tøj, og begav os ud på en mindre gåtur i de fantastiske omgivelser, der ligger i området. Det var koldt, men vejret var egentlig meget fint, da det hverken blæste eller regnede. De flotte brune blade fra efteråret havde lagt sig i dynger rundt omkring i parken under de mange bare træer. Moset var vokset frem i skovkanten og op ad de mange træer, hvilket frembragte sammen med sneen, en sen efterårsstemning, samtidig med at man for første gang, kunne se overgangen til vinteren fra naturens side.

Universitetsparken byder på mange skønne stier, der snor sig omkring den flotte natur, samt forskellige kunstværker, i takt med at parken lægger sig op af de museer der ligger i Birk. På billederne nedenfor fra skulpturparken kan i se nogle af de smukke moderne værker, der nærmest trækker snore til ekspressionismen. Sammen med Universitetsparken, ligger det universitet som vi går på. Aarhus Universitet, Birk Campus, Aarhus BSS – Kært barn har mange navne. Her var vi selvfølgelig også lige inde og kigge på vores vej, samt oppe på toppen af bygningen, som byder på den smukkeste udsigt ud over Herning og campus, samtidig med at man på en lys og skyfri dag kan se helt til Hammerum og de andre mindre byer i det nærtliggende område. Herfra kunne vi også se et af Hernings varetegn Elia af Ingvar Cronhammar, som er det første man møder på sin vej mod Herning, når man kommer fra Aarhus og det sydlige Danmark.

Flere billeder kan ses nedenfor, der beskriver vores vej igennem den smukke universitetspark og vores udsigt af Aarhus Universitets toppunkt.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De skæve ting i indretningen gør forskellen