Den perfekte hverdagssnack: Vafler

Hvordan går det med kærligheden?

Det er længe siden at jeg har opdateret jer om, hvordan det rent faktisk går med kærligheden. Tingene går jo lidt op og ned – Især når nu der er gået så lang tid siden, at I sidst har fået noget sladder om mig. Jeg nævnte i et af mine tidligere blogindlæg, at jeg var blevet single igen. Det gik ikke længere mellem min ekskæreste og jeg, hvilket betød at hun slog op med mig i januar sidste år. Jeg var naturligvis meget såret over det, i lang tid efter. Efter to år sammen med hende, var det hårdt at skulle give slip. Men tiden gik og jeg begyndte at acceptere det og indså at det var det helt rigtige valg, da vi simpelthen ikke passede sammen, og at vi var for forskellige. Jeg havde også episoder med hende, hvor jeg ofte var ret ked af det og jeg kan godt her efterfølgende se, at det var sundt at jeg kom ud af forholdet, da de mentalt og emotionelt brød mig sammen.

Men hvordan går det mon så nu? Efter at jeg var blevet single, havde jeg nogle måneder hvor jeg skulle sunde mig, før at jeg følte mig klar til at skulle se en pige igen. Jeg oplevede herefter endnu en uheldig situation, hvor jeg mødte en pige som valgte at være fuldstændig utroværdig og led overfor mig, hvilket sendte mig lidt tilbage igen, mod at ikke ville begive mig ud i kærligheden. Men i efteråret begyndte jeg at se en ny pige fra min skole af, hvor jeg for første gang kunne mærke forelskelsen blomstre igen. Jeg havde endelig fundet en pige med de samme faglige interesser og med samme ståsted i livet som jeg selv. En klog, seriøs og fornuftig pige. Vi så hinanden rigtig meget, og der blev lagt rigtig meget tid i det, for at vi begge skulle være helt sikre på, at der var noget, der skulle bygges videre på. Det blev herefter mere og mere seriøst. Hun havde prikket til mig nogle gange, og spurgt hvornår jeg dog ville ” spørge hende “. I december måned, valgte jeg så at spørge hende om vi skulle være kærester, hvilket hun svarede ja til. Her to måneder efter, er vi fortsat sammen, og jeg er rigtig glad for hende.

For at blogindlægget her, ikke skal lyde som en ” offentlig kærlighedsærklæring “, gør jeg det kort, med lige at fortælle lidt om hende. Hun hedder Cathrine og er på alder med mig selv. Hun er dog ét år foran mig på universitetet, hvor jeg lige nu går på 4. semester og hun er igang med det sidste semester af bacheloren. Hun er virkelig sød – Og rigtig intelligent – Hvilket også er grunden til at hun er min ” instruktor ” i skolen 😉 . Vi ser hinanden dagligt og vi tilbragte i fredags vores valentines dag, på en hyggelig tur i et tropisk badeland, hvor vi slappede af og nød hinanden.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte hverdagssnack: Vafler