Min indretning

Idéer til planter i indretningen

 

Jeg ved selv, at det kan være svært at finde den helt rigtige stueplante, som passer godt ind i den indretning man har valgt. Personligt så kan jeg selv bedst lige planter, som er helt grønne, eller ihverfald med en minimal form for farve. Planterne er med til at skabe liv og dynamik i indretningen, samt gøre indretningen mere levende. Det er vigtigt at man i sine overvejelse tænker over størrelsen på planten og så den placering den skal have, da det hurtigt kan komme til at se tosset ud, hvis man vælger en for stor plante, til et for lille rum eller en for lille lejlighed. Men på den anden side, kan en for lille plante også se malplaceret ud. Derudover er det en god idé at variere i plantesorterne, samt sørge for at have planter i forskellige størrelser.

Planterne på billederne, er baseret ud fra min personlige smag, når det kommer til valg af grønne stueplanter. De første 2, er nok de mest kendte og bliver ofte omtalt som “bloggerplanter”. Men resten gemmer både på delvis kendte og de mere ukendte former for planter. Navnene er således:

Monstera – Pilea – Perler på snor

Guldpalme – Guldranke – Sigøjnerblad

Begonia Maculata – Agave – Elefantøre

Se også min indretning > HER <

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min indretning