En dag på Aarhus universitet

Nyhed!

Efter længere tids overvejelse, har jeg besluttet mig for, at jeg vil begynde at blogge lidt igen herinde. Jeg har haft en hektisk periode, hvor jeg har haft utrolig mange ting at skulle tage stilling til, der har gjort at jeg blev nød til at stoppe med at blogge. Jeg har først og fremmest haft skolen, som jeg skulle falde godt til i, hvor jeg lige skulle vende mig til at gå fra gymnasiet og over til universitetet, hvilket har været en stor omvæltning, men samtidig en spændende rejse at være på. Mit fokus har også rigtig meget lagt på at skulle leve et “normalt liv”, hvor jeg skulle være væk fra mediernes søgelys, hvor jeg tidligere har bidraget til både TV, aviser og magasiner, i forskellige sammenhæng. Derudover blev jeg for et år siden single igen, hvilket tog mig noget tid at komme ovenpå igen. Men jeg er nu frisk fra start igen og klar til at underholde jer med min hverdag, samt de tanker jeg løbende kommer på.

Jeg kommer i det næste stykke tid, til at skrive blogindlæg én til to gange i ugen, alt efter hvornår at jeg har plads til at kunne skrive. Jeg vil så vidt muligt, finde på nogle spændende emner, som jeg kan skrive om herinde, så i får noget spændende at læse. I må meget gerne komme med forslag til ting som i synes at jeg skal prøve at belyse eller skrive mine meninger om! Så jeg håber selvfølgelig at i har lyst til at læse med igen, når jeg begynder at skrive 🙂

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag på Aarhus universitet