Gåtur med Cathrine

Pimp indretningen op med stemningsfulde plakater

Dette indlæg er sponsoreret af www.papapapa.dk

Jeg skrev for nyligt et blogindlæg omkring hvordan jeg valgte at gøre indretningen lidt sjovere, ved at bruge små finurlige ting, som var sjove og skilte sig ud. En anderledes måde, hvorpå at man kan gøre indretningen mere personlig og sjov, er ved at benytte sig af plakater, som skal “fortælle noget”. Her kan man gøre brug af humoristiske plakater, citat plakater eller bare inddrage plakater med planter på, for at skabe en varm stemning i indretningen. Alle disse former for plakater, kan fåes fra papapapa.dk, der sælger en lang række plakater der har til det formål at bidrage med noget ekstraordinært til indretningen, hvori der inddrages små gimmicks der passer på det små finurligheder man møder i hverdagen. Som i kan se ovenfor, har jeg valgt at benytte mig af Gin Hass plakaten i mit køkken, da det er en drink som jeg er helt vild med. Plakaten synes jeg selv er lidt sjov, da den fortæller noget om mig og dermed sætter et personligt præg på indretningen, samtidig er det også lidt morsomt at have en plakat hængende med opskriften på hvordan man laver en Gin Hass.

Nedenfor kan i se plakaten med “hygge”, som jeg har valgt at hænge i badeværelset, for at skabe en lidt sjov og hyggeligt stemning, når man er på WC. Jeg håber ihvertfald at det kan være noget der giver mine gæster et smil på læben, når de låner mit toilet. Plakaten indeholder overskriften “Hygge”, samt hvordan det udtales og en en beskrivelse af; Hvad er hygge egentligt for at ord og hvad betyder det i grunden? Inde i min stue har jeg valgt at hænge en plakat med monstera planten på, for at give rummet lidt liv og varme. Jeg er stor fan af diverse stueplanter, hvilket også kan ses rundt omkring i min lejlighed, hvor jeg har sat forskellige planter, i forskellige størrelser og med forskellige krukker, som jeg synes passer lige netop til dem. Ved at bruge en plakat med en plante på, ser jeg det som at man tager de levende planter og klister op på væggen, hvilket giver en bedre helhed og giver rummet en rød tråd. Plakaten har jeg hængt over min cognacfarvede Wegner stol, hvor jeg synes af den grønne farve spiller rigtig godt sammen med lufthavnsstolens farve. Alle plakaterne har jeg valgt skulle være 40×50, for at give det en form for ensartethed, samtidig synes jeg også bare ofte at en 50×70 bliver alt for stor og fylder for meget, taget i betragtning af at jeg ikke ligefrem bor i en herskabsvilla.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gåtur med Cathrine