Gåtur med Cathrine

Kommende markeder!

Det er ingen hemmelighed, at jeg er hel vild med at gå på markeder. Om det så er loppe-, design eller bagagerumsmarkeder, er fuldstændig ligegyldigt! Jeg gør det nok af samme grund, som mange af de andre som kommer til markederne. Det er følelsen af at gå på jagt i det ukendte og finde sjove loppefund til fornuftige priser – En slags skattejagt for de voksne. Jeg har da også gjort nogle rigtig gode fund igennem tiden, der tæller alt fra lamper, stole og keramik. Når det så går hen og bliver vinter, hvor de fleste markeder pakker sammen, så er det i de såkaldte loppesupermarkedet hvor jeg går på jagt. Her er det fx. TakeNow, Kirppu, samt Guld og Rod, som jeg går på jagt i – Men også mange af de andre mindre loppesupermarkeder, rundt omkring i hele Danmark. Jeg vil vel nok skyde på, at jeg har været i 60-70% af de loppesupermarkeder der er herhjemme. Konceptet er smart. Man lejer en reol og sætter de ting på reolen som man ønsker at sælge, med personlige labels med sin pris på – Butikken sørger så for at sælge tingene, mod en kommision på typisk 15%. På den måde kommer man nemmere af med tingene, da man ikke er afhængige af at de skal have en hvis pris, før at man gider at gøre noget ved det, ligesom at tingene er bedre eksponeret i butikkerne end på nettet.

Jeg har nedenfor samlet en række bud på, hvilke markeder som jeg gerne vil besøge i april og maj. Det skal dog siges, at markederne jo afhænger af hvor man bor henne i landet, hvor det i mit tilfælde, er bud på gode markeder, når man bor i det midt og vestjyske. Jeg vil i et senere blogindlæg, komme ind på markeder i sommerferien, som jeg gerne vil besøge 🙂


Bagagerumsmarked i Herning Centrets parkeringsplads – Finder sted flere gange i løbet af året.


Bagagerumsmarked på dyreskuepladsen i Viborg -Finder sted første lørdag i hver måned, fra april.


Loppe og stumpemarked i Herning – d. 4 april


Bagagerumsmarked i Søndervig – Finder sted flere gange i løbet af året.


Bagagerumsmarked på dyreskuepladsen i Aalborg – Finder sted flere gange i løbet af året.


Bagagerumsmarked i Holstebro – Finder sted sidste søndag i hver måned, fra april.


 

Kender i nogle markeder i nærheden, som jeg bør besøge – Så smid gerne en kommentar med hvornår at de finder sted og hvor det er henne. Ellers skriv gerne, hvilke markeder som i har gode eller mindre gode erfaringer med – Sammen kan vi blive klogere 🙂

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gåtur med Cathrine