Gadgets der redder hverdagen

Nye plakater til hjemmet

Dette indlæg er sponsoreret af www.desenio.dk

Jeg kan rigtig godt lide farver. Om det så er farver der er placeret i de møbler eller genstande man bruger i sin indretning, eller de billeder man hænger på væggene. www.desenio.dk forhandler en lang række plakater, i alle mulige forskellige arter, størrelser, motiver og farver. Personligt, så kan jeg godt lide farverige plakater, der er enkle i deres udtryk. Herunder ovenstående plakater, som jeg selv har valgt at have som en del af min indretning. Herunder ‘Copenhagen 66‘ plakaten, der viser et af Arne Jacobsens lampeikoner. Derudover også plakaterne ‘optimism‘ og ‘dualism‘, der passer rigtig godt sammen, trods deres forskelligheder i farverne. Lige netop disse to, omgrænser alt hvad jeg ønsker i en plakat – Enkelthed og modernisme. En af de ting, som jeg godt kan lide at lege med i forhold til plakater, er farvesammensætningen mellem plakaten og så de ting man har opbevaret i sit rum. Ser man eksempelvis på det første billede, har jeg med vilje valgt at grydelapperne skulle have den farve de har, således at der er en rød tråd mellem plakaten og rummet.

Desenio handler som sagt med en lang række moderne plakater, til priser hvor alle kan være med. De har både plakaterne og rammerne, således at man kan sammensætte ud fra de ønsker man har til selve plakaten, men også ud fra hvilken ramme som man ønsker at plakaten skal være i. Og her er der også en lang række muligheder for at personliggøre sit touch på billedet. Personligt så er jeg mest til de sorte træ rammer, men hvis man er mere til metal, eller i farverne hvid eller guld, så er der også mulighed for det. Lige nu har man mulighed for at få 25% på plakaterne fra Desenio, hvis man benytter koden ‘fuglsang25’, som jeg har fået lavet helt specielt til jer! Tilbuddet gælder fra idag og indtil d. 12 juli! 🙂

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gadgets der redder hverdagen