img_2740

Kort beskrivelse af mig:

Mit navn er Jakob Fuglsang Petersen og jeg er født d. 27 marts 1996 (21 år). Jeg er født i Viborg, men bor i Holstebro. Jeg er en dreng med mange tanker i hovedet, derfor er det at blogge, den perfekte løsning at dele tankerne med.  Jeg elsker at være sammen med mine venner, gå rundt og fotograferer med mit Canon EOS 600D. Jeg har studeret en HHX og arbejder lige nu i administrationen på Regionshospitalet i Herning. Derefter vil jeg muligvis på universitetet i Aalborg eller Aarhus og læse inden for erhvervsjura, kommunikation og erhvervsøkonomi. Jeg har mange interesser og fremtidsdrømme, som jeg er helt fast besluttet på at jeg vil have realiseret. Jeg er meget karrierebevidst. 

Min allerstørste drøm, er at kunne tjene så meget og have så stor et overskud af tid og liv, at jeg kan hjælpe andre mennesker. Gør en forskel for verden og samfundet. Gør verden til et bedre sted at være og leve. “I have a dream” – Martin Luther King

Læs evt. også ” 10 ting om mig i ikke vidste ” – ” Hvad motiverer mig ” – ” Hvad jeg ikke kan leve uden “.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Her er nogle ord fra nogle af mine skønne læsere:

Sebastian Dassa – Jakob Fuglsang er en blogger i verdens klasse. Han indrager folk i sit liv, også på nogle punkter hvor andre syntes at det ville være grænseoverskridende. Med hans blog gav han mig lyst til at blogge, og det tændte på en måde en gnist i mig. Jakob Fuglsang viser også de nyeste ting frem, som han giver gode produkt anmeldelser af! Når man har læst et indlæg på Jakob’s blog, så tænker man heletiden ” Giv mig mere!!” For Jakob skriver på sådan en fangende måde, som viser at han engangere sig i hvad han laver, samtidig med at hans Videoer føler man sig trukket med ind i, som seer, når man ser dem.


Franja Laursen – 
Jakob er en af de få mennesker som tør udtrykke sig rigtig og personligt. Hans blog er meget sigende om ham selv. Oveni i det en utrolig inspirerende person! Bloggen handler om mode, teenage livet og alt der ligger bag. Det med de fede skills omkring billeder. Hjælper også mig til at starte min egen passion om fotografering.


Rikke Thomsen – 
Jakobs blog er super fed! Han deler sine tanker, og hvad han ellers lige går og laver – Han laver super fede reviews af ting han modtager, og så er han bare super flink! Jeg kan godt lide at læse hans indlæg, fordi de er aldrig negative og kedelige! Første gang jeg så Jakobs blog, havde jeg endeligt ikke hørt om ham. Men et par dage efter var han i Tv2, og siden der har jeg været fast læser på hans blog – Jakob laver også videoer på youtube, og det er kun godt jo. – Jeg håber du bliver ved med at blogge Jakob <3


Marie Hansen –
 Jakob er en af dem der skriver sin blog på en måde der fanger ens interesse, han får billeder med ind over der bare understreger mere hvad han mener og hvad han oplever, han skriver ikke kun om sine opture som mange gør, eller for den sags syld nedture men lidt om begge ting (synes jeg i hvert fald) så alt i alt er Jakobs blog en af de bedste blogs jeg har læst og jeg er rigtig imponeret over måden han skriver på.


Katrine Olsen –
 Jakob er den eneste blogger, jeg bliver fanget af. Han er så inspirerende, fordi han virker så glad og nede på jorden. Modsætning til andre bloggere virker hans blog meget hverdage agtig, som jeg elsker. De billeder han tager, man får bare lyst til at se flere af.


Camilla Frederiksen –
 Vi kender alle til de bloggere, der skriver opslag og slår billeder op konstant. Jakob er virkelig en af de bloggere, som forstår, hvordan man skal lave indlæg og hvor ofte de skal komme. Fra min side er jeg aldrig blevet træt af hans blog. Den er virkelig inspirerende og man kan tydelig mærke det store arbejde han ligger i det!