Klar til 2. semester!

Knips knips knips!

Jeg var i tirsdags, med min studiekammerat Rasmus, ude og tage nogle nyt billeder af ham og jeg, i de omgivelser som der er i og omkring universitetet. Jeg vil lige dele billederne med jer, så i kan se hvad der kom ud af de billeder som vi tog. Jeg er selv rigtig godt tilfreds med resultatet, taget i betragtning, at billederne er taget lige efter vores sidste lektioner i tirsdags, som der først sluttede kl. 17.00. Vi havde derefter ret travlt, da vi fandt ud af, at der ville være solnedgang allerede kl. 17.20.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til 2. semester!