Knips knips knips!

Jeg har fået lejlighed!

Jeg har en super god nyhed! Jeg har fået min egen lille lejlighed / rækkehus på 43kvm i Herning, med indflytning d. 1 maj! 😀 Jeg glæder mig utrolig meget til at skal indrette og bo for mig selv, så jeg kan have tingene præcist som jeg ønsker. Det betyder også, at vil komme til at se meget mere til boligindretning herinde, da jeg nu har mulighed for at indrette alle typer rum. Jeg har længe gået med tanken, om at skulle flyve fra reden og nu skulle det altså ske. Jeg er næsten lige flyttet til Skive igen, efter at have boet i Holstebro med Simone. Men efter bruddet mellem os, har jeg så boet hos min mor, indtil at jeg fandt min egen lejlighed. Lejligheden består af den plantegning, som der findes på billedet ovenfor, dog med ændringer som fx. at der er kommet køkken ø. Jeg får derfor et stort køkken, med masser af plads til alt mit køkkengrej! Jeg er super glad for at det bliver i forlængelse med stuen, som man kan snakke på kryds og tværs af rummet. Derudover er der soveværelset, hvor jeg vil have min seng, mit skab og mit skrivebord. Til sidst men ikke mindst, så er der et dejligt stort badeværelse 😀

Jeg glæder mig til at kunne vise jer mere, når jeg er kommet på plads! 😉 Som i kan se ovenfor, så er det blevet fejret med en enkelt i byen, da Rasmus og jeg var et smut forbi Skive i weekenden.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knips knips knips!